dun haar dikker maken haaruitval vrouwen haarverlies stress mesolift stress haaruitval dun haar behandeling

HAARUITVAL - KAALHEID - HAARVERLIES

 

MESOTHERAPIE TEGEN HAARUITVAL

HAARVERLIES EN MESOTHERAPIE

Steeds vaker is mesotherapie het antwoord op haaruitval. Vooral mensen met diffuus haarverlies, zoals bij stress, ziekte, dieet, na zwangerschap of operatie, zon, vervuiling, medicijnen, hebben er baat bij. Klinische studies laten zien dat de kans op succes groot is.

 

NIEUWS HAARUITVAL

Mesotherapie bij haarproblemen

De meeste vormen van haaruitval kennen drie oorzaken: een verstoorde hormoonbalans in en rondom de haarzakjes, een tekort aan de juiste bouwstoffen en een verminderde bloedcirculatie. Bij mesotherapie wordt met kleine prikjes in de huid een vloeistof met bouwstoffen ingebracht op de plek waar het nodig is. Deze stoffen bestaan uit mineralen, vitamines, aminozuren, nucle´nezuren en co-enzymen en zorgen voor:

Dit resulteert in een verminderde haaruitval en stimulatie van de natuurlijke haargroei. Het haar wordt voller en gezonder. De basis van mesotherapie is hyaluronzuur, een stof die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. De mesotherapie zorgt er voor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie op gang komt. Al bijna 60 jaar wordt mesotherapie ingezet om werkstoffen op de juiste plaats te krijgen bij pijn en sportblessures. Afgelopen jaren vindt men mesotherapie terug als cosmetische behandeling. Zowel bij mannen als bij vrouwen worden goede resultaten behaald met mezotherapie. Mesotherapie kan helpen om haarverlies te voorkomen bij alopecia androgenetica - mannelijke kaalheid.

Mesotherapie behandeling tegen haaruitval

Mesotherapie tegen haaruitval is veilig en vrijwel pijnloos. Na onderzoek wordt bepaald of je geschikt bent voor mesotherapie tegen haaruitval. Iedere behandeling duurt ongeveer dertig minuten. Een opbouwkuur bestaat altijd uit een serie van zes behandelingen. Resultaat van mesotherapie is na een volledige behandelcyclus van drie tot vier maanden te verwachten. Voor een blijvend resultaat zijn onderhoudsbehandelingen nodig, gemiddeld om de 5 maanden. Er is geen postoperatieve herstelperiode en ook geen verband nodig.

Voordelen mesotherapie

Mesotherapie wordt niet alleen gebruikt bij de behandeling van haarverlies. Ook bij andere problemen dan haaruitval is mesotherapie een goede behandeling:

Nadelen mesotherapie

Mesotherapie tegen haaruitval kan blauwe plekjes, een rode huid, een allergische reactie, maar ook infectie teweegbrengen.

 terug naar boven

  oatmeal diet - body sugaring - auto huren - elektrische vouwfiets - fietsdrager kopen - haaruitval
haaruitval bij mannen haaruitval bij vrouwen haaruitval bij kinderen haaruitval peuters haaruitval per dag haaruitval producten haaruitval remedies haaruitval roos haaruitval ijzer vrouwen en haaruitval mannen en haaruitval kinderen en haaruitval haarverlies vrouwen haaruitval zink haarverlies kinderen haaruitval tegengaan haaruitval test