dun haar dikker maken haaruitval vrouwen haarverlies stress stress haarverlies stress haaruitval dun haar behandeling

HAARUITVAL - KAALHEID - HAARVERLIES

 

KEUZE SHAMPOO

EEN DURE OF GOEDKOPE SHAMPOO

Hoe duurder een product is, hoe kwalitatiever het lijkt. Toch gaat die vlieger niet altijd ook, ook niet voor shampoo. 90 tot 95 procent van de ingrediŽnten in shampoos is identiek. Het grootste verschil tussen de producten is parfum en kleur. De meeste ingrediŽnten hebben niet eens nut. Ze dienen om de shampoo zelf dikker, glanzender en zachter te maken, zonder enig effect voor het haar. Waarom de consument de duurdere producten koopt? Omdat het niet gaat over wat een product waard is, maar wat de consument bereid is te betalen.

 

NIEUWS HAARUITVAL

Dure shampoo bijna identiek aan goedkope

De ingrediŽntenlijst voor shampoos ziet er nagenoeg identiek uit, ook als je goedkope of gewone merken vergelijkt met exclusiev merken die je kapper je aansmeert.

Shampoo test door Daily Mail

Slechts zes van de ingrediŽnten zijn het vergelijken waard, daar ze voldoende aaanwezig zijn. Vergeet niet 80% van shampoo is water. Daily Mail neemt de proef op de som door L'Orťal Professionel Vitamino Color Shampoo en Elvive Colour Protect shampoo met elkaar te vergelijken. Vijf van de zes topingrediŽnten komen overeen. L'Oreal bevat glycol distearaat terwijl Elvive koos voor cetyl alcohol. Toch kost de L'Orťal shampoo bijna vier keer zoveel als de andere shampoo.

Andere Shampoo test

Een test met vier shampoo's (Head & Shoulders Citrus, Dove intense repair, Garnier Ultra Doux pompelmoes en Nivea diamond gloss). Afhankelijk van de vergelijking, hebben ze twee of drie top-6 ingrediŽnten gemeenschappelijk. Water en natriumlaurylethersulfaat (dat de oliŽn van het haar weghaalt) zijn de enige ingrediŽnten die in alle shampoos in de top-6 staan. Natriumchloride (zout), natriumbenzoaat en limoneen waren ook terug te vinden op alle ingrediŽntenlijstjes. 90 tot 95 procent identiek. Het is dus redelijk veilig te concluderen dat de meeste shampoos sterk op elkaar lijken

Conclusie keuze Shampoo

Het grootste verschil tussen de producten is parfum en kleur. Mensen worden misleid door de reclamespots!" Er is hoegenaamd geen verschil tussen dure en goedkope shampoos. De meeste ingrediŽnten hebben niet eens nut voor het haar. Net zoals de ingrediŽnten die zorgen voor schuim, dat technisch onnodig is voor het haar. De natuurlijke ingrediŽnten zouden volgens hem maximaal 1 procent van het geheel uitmaken. De shampoos gebruiken wel verschillende varianten van hetzelfde product, maar het is zeker niet zo dat dure shampoos duurdere ingrediŽnten gebruiken.

Extra werking dure shampoos

De goedkope shampoos zullen zeker het basiswerk doen - haar schoonmaken - maar de duurdere shampoos doen zoveel meer. Die doen je haar echt glanzen, geven het volume of ontkrullen het. Het gaat niet over wat een product waard is, maar wat de consument bereid is te betalen. Ook de shopervaring is belangrijk. Een duurdere shampoo lijkt zelfs een duurder flacon te hebben en maakt de bevrediging van de aankoop groter. Als je haar goed ligt, voel je je beter en aantrekkelijker, daarom vinden veel vrouwen een goede haarverzorging zo belangrijk.

 terug naar boven

  oatmeal diet - body sugaring - auto huren - elektrische vouwfiets - fietsdrager kopen - haaruitval
haaruitval bij mannen haaruitval bij vrouwen haaruitval bij kinderen haaruitval peuters haaruitval per dag haaruitval producten haaruitval remedies haaruitval roos haaruitval ijzer vrouwen en haaruitval mannen en haaruitval kinderen en haaruitval haarverlies vrouwen haaruitval zink haarverlies kinderen haaruitval tegengaan haaruitval test