dun haar dikker maken haaruitval vrouwen haarverlies stress mesolift stress haaruitval dun haar behandeling

HAARUITVAL - KAALHEID - HAARVERLIES

 

HAARVERZORGING TIPS

TIPS OM KAPSEL TE CORRIGEREN

Niet enkel haaruitval, ook een slecht kapsel bezorgt ons hoofdproblemen. Een herkenbare situatie voor veel vrouwen: je hebt een bad hair day, wat je ook doet, niets lijkt te werken en dat terwijl je eigenlijk al in de auto moest zitten. Daarom enkele tips om je kapsel een boost te geven in 10 minuten.

NIEUWS HAARUITVAL

Handige tips om slecht kapsel te corrigeren

Droog je haar ondersteboven na het wassen gedurende enkele minuten. Dit kan helpen om meer volume te creŽren en je haar veerkrachtiger te maken.

Zorg ervoor dat je kapsel goed ruikt. Een eenvoudige en innovatieve manier is om wat parfum op je kam te sprayen en dan je haar te borstelen. Dit geeft een subtiele geur en je humeur meteen een opkikker.

Kroezelig haar kun je temmen door een speciale shampoo te gebruiken, het aanbod in de winkels is groot.

Wil je de illusie creŽren dat je net van de kapper komt? Strak gestyled haar krijg je door je kapsel eerste te drogen met de handdoek en het dan in veel verschillende secties te verdelen. Droog dan elke sectie stuk per stuk met een ronde borstel.

Stem je kapsel af op je outfit, kijk eerst naar je jurk voor je kiest voor opgestoken of los haar. Is je kapsel er echt te erg aan toe, dan kun je de schade beperken met een trendy diadeem, denk aan een exemplaar met bloem of veertjes, of een leuke speld.

Ook het koude weer kan een aanslag op je kapsel betekenen. Je kunt voorkomen dat muts je haar ruÔneert door het zo proper mogelijk te houden. Een film op je lokken maakt je kapsel namelijk flets. Een goede instant truc is je voorover te buigen en de onderste laag met hairspray te bewerken. Vervolgens moet je je haar wat netjes leggen en ben je klaar. Om statisch haar te bestrijden breng je eerst een zachte haarspray aan, maak dan de bovenste laag glad met een platte borstel.

Is je haar vettig, maar heb je geen tijd om het te wassen? Ga dan met een olieabsorberend doekje over je kapsel, breng dan talkpoeder of droogshampoo aan op je borstel en ga hiermee over je wortels. Vervolgens breng je er haarlak op aan en ga je er snel even over met een handdoek.

 terug naar boven

  oatmeal diet - body sugaring - auto huren - elektrische vouwfiets - fietsdrager kopen - haaruitval
haaruitval bij mannen haaruitval bij vrouwen haaruitval bij kinderen haaruitval peuters haaruitval per dag haaruitval producten haaruitval remedies haaruitval roos haaruitval ijzer vrouwen en haaruitval mannen en haaruitval kinderen en haaruitval haarverlies vrouwen haaruitval zink haarverlies kinderen haaruitval tegengaan haaruitval test